Lista de start

In aceasta sectiune regasiti lista de start pentru triatlon individual. Toate detaliile explicate aici va vor ajuta sa intelegeti mai bine mecanismul de start, astfel incat sa va puteti bucura de o cursa deosebita si in siguranta.

Vor fi 3 starturi separate care se vor da la orele stabilite in program. Fiecare participant trebuie sa ia startul in care a fost alocat:

In cazul in care nu se aliniaza la start la ora programata sau va lua startul in alta sesiune decat este repartizat, va pierde cursa sau nu va avea timp de finish si nu se va regasi in clasament. Odata facuta alocarea la start, NU se va mai putea efectua nici o alta modificare ulterioara. Am facut aceasta impartire tocmai pentru ca experienta fiecaruia dintre voi sa fie una cat mai placuta si sa beneficiati de toata infrastructura pusa la dispozitie.

Startul 4 si ultimul -> pentru triatlon stafeta, duatlon individual si stafeta se va da la ora 12:45.

IMPORTANT! Nu va exista o grila prestabilita cu impartirea pe culoare la inot, repartizarea se va face la fata locului, in ordinea sosirii la bazin. NU este necesar sa purtati neopren – apa va avea in jur de 27-28 de grade